Double Chocolate Love
Double Chocolate Love
Ik wil jullie vandaag verwennen! Zoals ik mezelf ook doe. Er gebeurt zoveel op dit moment en het afgelopen weekend was ik ontzettend moe. Ik weet dat ik dan even een stap terug moet doen. In plaats van het hele weekend schrijven en recepten ontwikkelen lag ik op de bank met een boek en zat ik in het zonnetje op het strand. En dan voel ik mijn batterij weer langzaam opladen. Ken je dat? Vandaag ben ik op een heel rustig tempo aan het werk en maakte ik voor mezelf en jullie deze Double Chocolate Love mousse. Dus waar wacht je op? Verwen jezelf vanavond! voor 2 love birds Voor de mousse 1 rijpe avocado, ontpit 3 flinke el kokosyoghurt of kokoscrème* 2 el ahornsiroop 1/4 cup / 30 gram cacaopoeder snuf zout 1/2 tl vanille-essence of poeder 6 aardbeien Voor de chocoladesaus 1 el kokosolie, gesmolten 1 el ahornsiroop 2 el cacaopoeder keukenmachine of staafmixer *kokoscrème is de bovenste harde laag in een blik volvette kokosmelk. Roer voor de chocoladesaus in een klein bakje de kokosolie, ahornsiroop en cacaopoeder door elkaar heen en zet aan de kant. Schep het vruchtvlees uit de avocado en doe in de keukenmachine met de kokosyoghurt, zout, vanillepoeder en ahornsiroop. Laat 1 minuut draaien en schep regelmatig de mousse van de zijkanten af. Voeg de cacaopoeder toe en laat een chocolademousse ontstaan. Snijd de aardbeien in vieren. Pak 2 kommetjes (of 1) en schep de mousse in de kommetjes. Verdeel de aardbeien en chocoladesaus erover. Geniet met liefde! X Jolijn