Bekkenmassage i behandelruimte Jolijn Pelgrum en klant

1-1 lichaamswerk voor vrouwen

In 8 weken naar meer rust in je hoofd & sensualiteit in je lichaam

Selfie Jolijn Pelgrum na geven massageJe voelt dat er meer is dan dat je nu ervaart. Veel meer. Het leven is oké, maar je geniet niet voluit. Je voelt niet de vreugde waarvan je weet dat die er wel is! Je zit vast in je hoofd en misschien in een fight & flight modus.  Écht genieten van met je partner of kinderen zijn lukt niet goed. Je hoort vaak over 'meer in je lijf zijn', maar hebt geen idee waar te beginnen.

Het mag anders. En moeilijk is het niet. Maar net zoals alles in het leven kost het wel wat tijd en toewijding om het plezier weer in je lichaam te voelen stromen. Dat je je huid weer voelt tintelen en zin hebt in de dag. 

Ik help je graag op weg met mijn 8-weekse 1-1 traject. Samen gaan we kijken waar jij jezelf nog vast zet. En hoe je door kleine stappen weer meer naar openheid, zachtheid, genieten, maar ook kracht kunt bewegen. Hierbij ontvang je diepe lichaamssessies, lichaamsoefeningen voor thuis, mijn doorlopende support en mooie reflectievragen.

Dit traject is voor elke vrouw die verlangt naar meer veiligheid, ontspanning, sensualiteit en levendigheid!


Denise review Jolijn Pelgrum
Meer vertrouwen en veiligheid in mezelf
“Als ik een woord zou moeten gebruiken: fantastisch. Voor mij was elke sessie bijzonder. (Langzaam) thuiskomen bij mezelf. Onder begeleiding van Jolijn. Zo veilig om met haar stapjes te maken naar meer vertrouwen en veiligheid in mezelf. En dat was niet altijd perse alleen maar makkelijk of leuk. Maar met haar durfde ik stukken van mezelf aan te kijken. En los te laten. Na elke sessie voelde ik mij meer geaard, lichter en dichter bij mezelf. De oefeningen die we hebben gedaan gebruik ik nog regelmatig en sommige zijn zelfs onderdeel geworden van mijn dag.”

Denise

Bekkenmassage
Na afloop voelde ik me licht en stralend
“Wow wow wow wat een bijzondere ervaring. Jolijn is een warme, lieve vrouw die veel aandacht voor je heeft en ik voelde me direct op mijn gemak.
De massage zelf is heel zacht, het is eerder zachte liefdevolle aanraking waar je zelf volledig met je aandacht en ademhaling bij aanwezig bent.
Na afloop voelde ik me licht en stralend. Het was echt een groot cadeau voor mij zelf!”

Nienke

Bekkenmassage
Meer open en weer een stukje ontdooid...
"Bij Jolijn de bekkenmassage mogen ervaren. Ik kijk er met een heel goed gevoel op terug. De setting en sfeer die Jolijn neerzette was liefdevol, warm, zacht - heel vrouwelijk. Heerlijk om me over te geven aan de lijfelijke stretches waardoor mijn lichaam zich nog meer ontspande en opende. In het laatste deel van de massage kwam er op een hele zachte, sensuele en subtiele manier een blokkade los vanuit de diepte. Een ontroering dat ik de zachtheid mocht en kon ontvangen en een loslaten van oude opgeslagen spanning in het bekkengebied. Weer een stukje ontdooid. Dank je wel lieve Jolijn!" 

Joëlle

Jolijn Pelgrum blauwe blouse massage juni 2023

Dit 8-weekse traject is voor jou als je:

* moeder bent, in standje overleving staat en moe bent. Je wilt jezelf weer voelen & voeden. Je wilt weer verbinden met de sensualiteit in je lichaam, zodat je een ontspannen moeder (en vrouw) bent. 

* veel tijd doorbrengt in je hoofd en meer wilt gaan ervaren & voelen 


*  blokkades in je bekken & buikgebied hebt (of juist weinig voelt) en weer op een zachte manier wilt openen


* graag zwanger wilt worden en je bewust wilt voorbereiden op de conceptie

* vastzit in oude (denk) patronen

* wilt openen voor de meer subtiele lagen van genot en plezier

* pijn of ongemak tijdens seks ervaart  en weer wilt ontspannen en genieten van intimiteit 


* gewoonweg meer vreugde, flow en openheid wilt ervaren!

Staande foto Bekkenmassage Jolijn Pelgrum

Wat het jou kan opleveren


Je gegrond voelen in je lichaam & bekkengebied

Een veilige basis in jezelf voelen waarop je kunt terugvallen 

Ontspannen met je kinderen spelen

Weer wakker worden met een tintelende huid
Je verlangens durven voelen en (kleine) stappen in die richting gaan zetten

Je opener en zachter voelen

Zwanger raken als dit moeilijk gaat (natuurlijk geen garantie) 


+ het grootste kado van instappen in een traject kun je van te voren niet weten. Het is altijd iets wat je nú nog niet kent. Mijn ervaring is dat door in een traject te stapepn, ik mijn patronen tegenkom, ze helder kan zien en daardoor groei. 

Wat je ontvangt 

✓ We hebben 3 live sessies van 2-2.5 uur. De eerste keer zetten we hierbij een duidelijke intentie voor ons traject samen. De sessies bestaan uit lichaamswerk en massage. Hierbij maak ik gebruik van verschillende tools zoals bekken & buikmassage, intuitieve massage, energiewerk en non lineaire bewegingsvormen. 

✓ 1-2 persoonlijk afgestemde oefeningen per sessie (zoals non-lineaire beweging, lichaamsoefeningen of meditatie) op video of audio voor thuis om meer met jouw sensuele lijf te verbinden

✓ 24/7 Signal contact met mij tijdens de 8 weken. Hier kun je delen over jouw proces en kan ik je spiegelen en vragen stellen. Zodat je echt de support voelt. Dit is vaak het krachtigste deel van een traject. 

✓ extra: een persoonlijke playlist afgestemd op jou

✓ extra: eigen massageolie voor zelfmassage 
 

8 weken traject 699 euro

óf 3 x 233 euro (te betalen in 3 maanden)

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Almere Oosterwold. Gratis parkeren naast de deur. 

Selfie Jolijn Pelgrum na massage

Mijn naam is Jolijn en ik heb een grote passie voor eigenheid. Die eigenheid vind je als weer in contact staat met je lichaam. Dan kun je weer keuzes maken die helemaal voor jou kloppen.

Juist als vrouw is het zo belangrijk om te verbinden met de sensualiteit die in je lichaam zit. Het maakt je levendig! Ruiken, proeven, voelen, kijken, luisteren.  Door de snelle maatschappij is dit een ontzettende uitdaging. Mijn persoonlijke ervaring is dat aanraking & non lineaire beweging (zoals dans) je weer in diepe verbinding brengen met jezelf. 

Wat ik doe is een veilige bedding creeëren, zodat er in jou kan gebeuren is wat nodig is. Soms is dat puur ontspannen en genieten. Soms is er ruimte nodig voor emoties. Of gedachten die je de weg blokkeren. Door wat vast zit in je lichaam weer in beweging te brengen kan het weer stromen in jou.

Lichaamswerk is geen quick fix, maar een heerlijke reis waarbij zich iedere keer weer een nieuwe laag in jou opent. 

Reviews

Verie - testimonial Jolijn Pelgrum

De behandeling van Jolijn was amaaaaazing!

De behandeling van Jolijn was amaaaaazing!


Al veel soorten massages en verschillende masseurs geprobeerd, maar niets was het echt voor mij. Tot ik dit ontdekte! Eigenlijk is het ook zoveel meer dan een massage. Jolijn is zacht aanwezig, weet precies waar ze de aandacht mag leggen, haar handen stralen een fijne (reiki) energie uit en ondertussen ontving ik ook nog eens super rake ingetunede boodschappen. I’m hooked! Echt, gun dit jezelf! Het is een waar cadeau.”

Verie

Meer genieten
"Hallo dan! Heb ik me toch even een heerlijke intuïtieve sessie mogen ontvangen van Jolijn. Goodness graciuos., ineens 1000 x extra genieten van precies alles."

Zijn wie ik ben

"Vandaag mocht ik helemaal zijn wie ik op dat moment was onder de liefdevolle handen van Jolijn. Een diepe massage om te voelen wat er gevoeld mocht worden. Samen komen we er wel. Als vrouwen in zachtheid bij elkaar mogen zijn."
Meer vertrouwen en zachtheid

"Wat me vooral opviel na afloop was dat ik een nieuw soort fysieke ervaring kan voelen van loslaten / meer op de grond rusten in plaats van alles dragen. Heel snel doe ik onbewust weer het tegenovergestelde, maar het lukt me nu beter het verschil te voelen. En ik kan nu veel meer zachtheid toelaten.

Al met al voel ik me een stuk meer relaxt en met meer vertrouwen na de sessies. Nogmaals dank!"

Bekkenmassage rug handen Jolijn Pelgrum

Bekkenmassage Jolijn Pelgrum klant gebreide trui

Your Body Knows 

Woorden die mijn sessies omschrijven: veilig, genieten, vrouwelijke energie, aarden, openen,  thuiskomen, stromen.

Je kunt direct je massage boeken via de knop hieronder óf een app sturen naar 06 4007 5366 als je nog vragen hebt.