Anderen over Jolijn 

Verie - testimonial Jolijn Pelgrum

De behandeling van Jolijn was amaaaaazing!

De behandeling van Jolijn was amaaaaazing!


Al veel soorten massages en verschillende masseurs geprobeerd, maar niets was het echt voor mij. Tot ik dit ontdekte! Eigenlijk is het ook zoveel meer dan een massage. Jolijn is zacht aanwezig, weet precies waar ze de aandacht mag leggen, haar handen stralen een fijne (reiki) energie uit en ondertussen ontving ik ook nog eens super rake ingetunede boodschappen. I’m hooked! Echt, gun dit jezelf! Het is een waar cadeau.”

Verie

Meer vertrouwen en veiligheid in mezelf!
“Als ik een woord zou moeten gebruiken: fantastisch. Voor mij was elke sessie bijzonder. (Langzaam) thuiskomen bij mezelf. Onder begeleiding van Jolijn. Zo veilig om met haar stapjes te maken naar meer vertrouwen en veiligheid in mezelf. En dat was niet altijd perse alleen maar makkelijk of leuk. Maar met haar durfde ik stukken van mezelf aan te kijken. En los te laten. Na elke sessie voelde ik mij meer geaard, lichter en dichter bij mezelf. De oefeningen die we hebben gedaan gebruik ik nog regelmatig en sommige zijn zelfs onderdeel geworden van mijn dag.”

Denise

Bekkenmassage
Na afloop voelde ik me licht en stralend!
“Wow wow wow wat een bijzondere ervaring. Jolijn is een warme, lieve vrouw die veel aandacht voor je heeft en ik voelde me direct op mijn gemak.
De massage zelf is heel zacht, het is eerder zachte liefdevolle aanraking waar je zelf volledig met je aandacht en ademhaling bij aanwezig bent.
Na afloop voelde ik me licht en stralend. Het was echt een groot cadeau voor mij zelf!”

Nienke

Bekkenmassage
Meer open en weer een stukje ontdooid...
"Bij Jolijn de bekkenmassage mogen ervaren. Ik kijk er met een heel goed gevoel op terug. De setting en sfeer die Jolijn neerzette was liefdevol, warm, zacht - heel vrouwelijk. Heerlijk om me over te geven aan de lijfelijke stretches waardoor mijn lichaam zich nog meer ontspande en opende. In het laatste deel van de massage kwam er op een hele zachte, sensuele en subtiele manier een blokkade los vanuit de diepte. Een ontroering dat ik de zachtheid mocht en kon ontvangen en een loslaten van oude opgeslagen spanning in het bekkengebied. Weer een stukje ontdooid. Dank je wel lieve Jolijn!" 

Joëlle

favicon heart Jolijn Pelgrum transparant
Bevrijd van gedachten

Door de energetische massage voelde ik me volledig bevrijd van alle gedachten in mijn hoofd en gaf het mij de rust om volledig in het nu te ademen. Elke aanraking voelde als een zonnetje die kracht en energie door mijn lijf gaf. Ik kwam veel meer tot rust dan een reguliere massage en ga dit zeker vaker doen.


Meghan


favicon heart Jolijn Pelgrum transparant
Zwangerschapsmassage op maat
ohhh, wat een heerlijke zwangerschapsmassage heb ik gekregen van Jolijn. Ze gaf de massage met zoveel aandacht en liefde. Elke aanraking was goed, en ze voelde feilloos aan welke plekken meer aandacht vroegen. Ik woon zelf in Haarlem, maar kom met liefde weer naar Almere toerijden voor een massage. Ook zit ik te denken om haar te vragen voor enkele postpartum massages, want dit is echt groot cadeau om aan jezelf te geven! Dank je wel lieve Jolijn.


Yasemin

favicon heart Jolijn Pelgrum transparant
Veilig & Ontspannen
Afgelopen zondag bij Jolijn een heerlijke bekkenmassage mogen ontvangen. Jolijn liet me welkom en veilig voelen waardoor ik helemaal kon ontspannen. De massage voelde zo ontzettend fijn voor mijn bekken en heupen! Er waren delen van de sessie dat ik me gewiegd voelde als een kind, en me helemaal kon overgeven. Ik ga ook zeker de buikmassage binnenkort bij haar ontvangen!


Karin

Jolijn Pelgrum heart doodle(350 x 200 px)

"kon de levensenergie weer voelen stromen"

'Ik voelde me gelijk veilig bij jou en dat hielp om me over te geven aan iets nieuws. Het was intens en nodig. Heel fijn om goed te kunnen voelen door de stevige druk en ook juist door de zachte wiegende bewegingen. Er werden dingen aangeraakt letterlijk en figuurlijk waar ik zelf niet makkelijk bij kwam. Tranen zonder uitleg en dat was echt fijn! 

Het werkte voor mij ook grondend. Kon levens energie weer goed voelen stromen tijdens en na de sessie. 


Ik zou het liefst iedere week deze diepe massage ontvangen! ' 


Wendy

favicon heart Jolijn Pelgrum transparant
Meer op de grond rusten

Wat lief dat je nog even een mailtje stuurde!

Wat me vooral opviel na afloop was dat ik een nieuw soort fysieke ervaring kan voelen van loslaten / meer op de grond rusten in plaats van alles dragen. Heel snel doe ik onbewust weer het tegenovergestelde, maar het lukt me nu beter het verschil te voelen. En wat meer zachtheid en toestaan van 'warm' eten.

Al met al voel ik me een stuk meer relaxt en met meer vertrouwen na de sessie. Nogmaals dank!


Annet


favicon heart Jolijn Pelgrum transparant
Eindelijk weer sexy voelen

Ik heb je pas gisteravond ontdekt en vanmorgen om zes uur begonnen met de eerste dans in de badkamer terwijl mijn kleintjes nog op bed liggen.

Ik heb een man thuis die ernstig ziek is en dit gaf me éindelijk eens een gevoel me weer sexy te voelen.

Ik ga lezen en ervaren. Dank je wel lieve Jolijn.

Dit is zo bijzonder.


Manon

favicon heart Jolijn Pelgrum transparant
In diepere lagen 

De massages van Jolijn hebben diepgang. Door haar aanwezigheid en handen kom je in diepere lagen van je lijf en bewustzijn terecht, zodat eventuele klachten ook echt kunnen transformeren. Een aanrader als je meer wil dan alleen ontspannen. Jolijn is zacht en sterk aanwezig tegelijk, wat veiligheid geeft. Een fijne plek om weer een stukje meer tot jezelf te komen. 

Jolijn Pelgrum heart doodle(350 x 200 px)

"Vooral heel blij!"

Afgelopen weekend heb ik een Sensual Dance & Touch workshop bij Jolijn gevolgd. 


Ik vond dit interessant omdat ik in de ICT werk,  wat nog steeds als een "mannen wereld" gezien wordt. Ik onderdruk vaak mijn natuurlijke vrouwelijke energie. Je wordt minder emotioneel, meer competitief, meer controlerend. Je verliest contact met je intuïtie, je eigen emoties en de zachte, subtiele energie. Je zit meer "in je hoofd" en je verliest contact met je lichaam. Maar lichaam en geest beïnvloeden elkaar!i Ik voelde dus dat ik steeds minder contact had de vrouwelijke gedeelte van mijn persoonlijkheid en een stuk minder emotioneel was. Maar dat is ook zonde, want emotie maakt ons menselijk en het leven mooier. Deze workshop is daar een medicijn voor!Tijdens de workshop heb je de ruimte om weer bij je eigen Zelf te komen. Door middel van je lichaam voelen met dans, ademhaling en aanraking. Er is ruimte voor zelfexpressie zoals je het nodig hebt. Je voelt je meteen welkom en, heel belangrijk, het is een veilige omgeving! Tussen vrouwen, we begrijpen elkaar. Zonder oordeel en met gezelschap van andere fantastische dames wordt de energie versterkt en bereik je nieuwe sferen van je eigen potenties.


Daarna voelde ik me meer in verbinding met authenticiteit, alle remmen en lasten los, en vooral heel blij! Aanrader voor alle vrouwen.


Lara

Bekkenmassage rug handen Jolijn Pelgrum

Bekkenmassage Jolijn Pelgrum klant gebreide trui

Your Body Knows 

Woorden die mijn sessies omschrijven: veilig, genieten, vrouwelijke energie, aarden, openen,  thuiskomen, stromen.

Je kunt direct je massage boeken via de knop hieronder óf een app sturen naar 06 4007 5366 als je nog vragen hebt.