Header Over mij Jolijn Pelgrum


Hi, mijn naam is Jolijn

Mijn missie is dat vrouwen weer voluit kunnen genieten

Waar ik het meeste van geniet in mijn werk is te ervaren dat vrouwen weer thuiskomen in hun eigen lichaam.

Als zij levensenergie, plezier & ont-spanning weer helemaal kunnen toelaten.


Voor mij ligt het medicijn in het simpele. In aanraking, intuïtieve dans & samenzijn. Juist in deze wereld waarin alles gecompliceerd en gehaast is.

Jolijn Pelgrum heart doodle(350 x 200 px)

Aanraking brengt jou weer in contact met een andere, subtiele laag in jezelf. Daar kun je niet komen met je hoofd. Via het lichaam komen antwoorden tot je.

Ruis valt weg.

Dans & samenzijn met andere vrouwen brengt veel bedding, levenslust én sensualiteit. Je energie gaat weer stromen!


Ik ben iedere keer weer nederig en blij als ik een cirkel heb gegeven. Stralende ogen, levenslust en serene rust. Magisch. Deze nieuwe energie neem je mee in je relaties, werk en gezin. 

Selfie Jolijn Pelgrum na geven massage

Zelf kom ik van ver met een verleden met ontzettend veel schaamte en onzekerheid over mijn lichaam en wie ik ben. Nog steeds kan ik daar af en toe mee worstelen. Juist die persoonlijke kwetsbaarheid neem ik mee in mijn werk waardoor mensen zichzelf ook durven te laten zien. 


Genieten is altijd een belangrijk thema geweest. In alles wat ik doe. Ook in mijn vorige onderneming Vegadutchie. Waarin ik met blogs en kookboeken mensen inspireerde om plantaardige keuzes te maken.


Genieten betekent voor mij het leven toelaten. Het dagelijkse, je lichaam en sensualiteit. Maar juist ook tijdens de dingen die moeilijker zijn in je leven. Kan je dan ook blijven genieten? Het leven blijven toelaten?

Genieten staat gelijk aan alle energie die wil stromen, laten stromen.

Manieren om met mij te werken


Ik geef buik & bekkenmassages én danscirkels. Ook kan ik je 1 op 1 begeleiden om dieper in je lijf te zakken.

Ik ben opgeleid in energetische massage, reiki, bekken & buikmassage, Chinese Geneeskunde & holistische voeding. Maar bovenal maak ik gebruik van het moment om te voelen wat voor jou nodig is. 


Vragen? Je mag me altijd even een mail sturen via info@jolijnpelgrum.nl

Liefs Jolijn!

"Quiet the mind & the soul will speak"