Header Bekkenmassage Jolijn Pelgrum

Bekkenmassage

Diep ontspannende massages om spanning in het bekken & buikgebied vrij te maken

Bekkenmassage i behandelruimte Jolijn Pelgrum en klant

Bekkenmassage voor vrouwen

Deze bekkenmassage is voor vrouwen om dieper in het bekken &de buik te zakken. Vaak houd je als vrouw fysieke of emotionele spanning vast in dit gebied. Dit kan zich uiten in veel in het hoofd zitten, moeilijk kunnen genieten (tijdens seks), pijn of verdoving en weinig vreugde ervaren. In deze sessie kan deze spanning door strekkingen, wiegen en energetische aanraking weer gaan stromen. Hierdoor voel je je meer geaard, ontspannen en in jouw kern. 


We beginnen met een gesprekje en een kopje thee waarin we samen kijken wat er voor jou nodig is. De bekkenmassage vindt plaats op een (verwarmd) grondmatras. Door de langzame, liefdevolle aanraking nodig ik je uit om dieper in je lijf te komen. Na de sessie is er tijd om bij te komen, na te praten en te genieten van een lekker chocolaatje.

Deze sessie is ook geschikt voor als je zwanger bent (tweede trimester) of als postpartum massage (na herstel). Het brengt je vertrouwen en rust. 

De bekkenmassage vindt plaats in mijn massagestudio in Almere Oosterwold of bij jou thuis. Ik masseer in een straal van 30 km. 

Losse sessie 125 euro (+- 1.5 uur)
3 sessies 350 euro 

Een bekkenmassage kan jou helpen om:

  • Te verbinden met je vitale levensenergie

  • Je helemaal gedragen te voelen

  • Te verzachten en openen

  • In je eigen kern te komen

  • Meer kunnen genieten tijdens intimiteit

  • In diepe, meditatieve ontspanning te komen

  • Klachten in het bekkengebied (en hele lijf) te verminderen

Selfie Jolijn Pelgrum na massage

Mijn naam is Jolijn en ik heb een grote passie voor werken met het lichaam. Het leven is zoveel rijker als je aanwezig kunt zijn in jouw lijf. Als je je daarin veilig voelt en ontspannen bent. Minder mind, meer genieten. 

Juist als vrouw is het zo belangrijk om te verbinden met sensualiteit. Het maakt je levendig. Ruiken, proeven, voelen, kijken, luisteren. Vertragen. Door de snelle maatschappij is dit een ontzettende uitdaging. Mijn persoonlijke ervaring is dat aanraking en beweging je het snelst weer in verbinding brengt met jouw eigen lijf. 

Wat ik doe is een veilige bedding creeëren, zodat er in jou kan gebeuren is wat nodig is. Soms is dat puur ontspannen en genieten. Soms is dat er bepaalde emoties gevoeld mogen worden. Of iets anders. 


Je bent ontzettend welkom voor een sessie. Liefs Jolijn

Wat vrouwen me schrijven

Verie - testimonial Jolijn Pelgrum

De behandeling van Jolijn was amaaaaazing!

De behandeling van Jolijn was amaaaaazing!


Al veel soorten massages en verschillende masseurs geprobeerd, maar niets was het echt voor mij. Tot ik dit ontdekte! Eigenlijk is het ook zoveel meer dan een massage. Jolijn is zacht aanwezig, weet precies waar ze de aandacht mag leggen, haar handen stralen een fijne (reiki) energie uit en ondertussen ontving ik ook nog eens super rake ingetunede boodschappen. I’m hooked! Echt, gun dit jezelf! Het is een waar cadeau.”

Verie

Denise review Jolijn Pelgrum
Meer vertrouwen en veiligheid in mezelf!
“Als ik een woord zou moeten gebruiken: fantastisch. Voor mij was elke sessie bijzonder. (Langzaam) thuiskomen bij mezelf. Onder begeleiding van Jolijn. Zo veilig om met haar stapjes te maken naar meer vertrouwen en veiligheid in mezelf. En dat was niet altijd perse alleen maar makkelijk of leuk. Maar met haar durfde ik stukken van mezelf aan te kijken. En los te laten. Na elke sessie voelde ik mij meer geaard, lichter en dichter bij mezelf. De oefeningen die we hebben gedaan gebruik ik nog regelmatig en sommige zijn zelfs onderdeel geworden van mijn dag.”

Denise

Bekkenmassage
Na afloop voelde ik me licht en stralend!
“Wow wow wow wat een bijzondere ervaring. Jolijn is een warme, lieve vrouw die veel aandacht voor je heeft en ik voelde me direct op mijn gemak.
De massage zelf is heel zacht, het is eerder zachte liefdevolle aanraking waar je zelf volledig met je aandacht en ademhaling bij aanwezig bent.
Na afloop voelde ik me licht en stralend. Het was echt een groot cadeau voor mij zelf!”

Nienke

Bekkenmassage
Meer open en weer een stukje ontdooid...
"Bij Jolijn de bekkenmassage mogen ervaren. Ik kijk er met een heel goed gevoel op terug. De setting en sfeer die Jolijn neerzette was liefdevol, warm, zacht - heel vrouwelijk. Heerlijk om me over te geven aan de lijfelijke stretches waardoor mijn lichaam zich nog meer ontspande en opende. In het laatste deel van de massage kwam er op een hele zachte, sensuele en subtiele manier een blokkade los vanuit de diepte. Een ontroering dat ik de zachtheid mocht en kon ontvangen en een loslaten van oude opgeslagen spanning in het bekkengebied. Weer een stukje ontdooid. Dank je wel lieve Jolijn!" 

Joëlle

Bekkenmassage rug handen Jolijn Pelgrum

Veelgestelde vragen over massages

Wat kost een massage? En wanneer betaal ik een massage?

1 losse sessie van 1.5-2 uur 125 euro
Strippenkaart voor 3 sessies 350 euro (hierbij kun je ook kiezen voor een combinatie van bekken- en buikmassage - chi nei tsang-) Als je voor 3 sessies kiest ontvang je tevens een bekken & yoni ademmeditatie om thuis te ontspannen.

Je betaalt na afloop van de massage contant of door overboeking naar TRIODOS-rekening NL51TRIO0320606430 t.n.v. J. Pelgrum.
Je ontvangt altijd een factuur.

Waar is de massage? En is het bereikbaar met openbaar vervoer?

Op dinsdagmiddag masseer ik bij Bindi in Amersfoort. Een ontzettend leuke plek om daarna een koffietje met een vegan taartje te nuttigen!

Op woensdag en vrijdag masseer ik in Almere Oosterwold. Een heerlijke plek om daarna lekker door het bos te wandelen!

Mijn behandelruimte ligt vlakbij de afslag Almere Hout en is vanaf Almere CS bereikbaar met de bus + klein stukje wandelen door het groen :-).

Geef je ook massages aan huis?

Ik kom ook bij vrouwen thuis. Dan neem ik mijn massagetafel en accessoires mee. Wel vraag ik dan een kleine vergoeding voor reistijd en reiskosten.

Voor beschikbaarheid bij jou thuis kun je met het best even een mail sturen naar info@jolijnpelgrum.nl of contact opnemen via 06 40075366.

Dan bekijken we samen wanneer er tijd is om dieper in je lijf te zakken.

Is de massage met of zonder kleren?

De bekkenmassage ontvang je met (losse) kleding aan. Bij de buikmassage kun je je ondergoed aanhouden.

Bekkenmassage: Moet ik nog ergens rekening mee houden?

∞ Als je in de eerste 12 weken van je zwangerschap zit mag je geen massage ontvangen.
∞ Fijn als je mij laat weten in welke fase van je cyclus je zit tijdens de massage.
∞ Heb je operaties gehad, gebruik je medicijnen of heb je aandoeningen? Laat het mij weten zodat we kunnen bespreken wat mogelijk is.
∞ Heb je een spiraal? Laat het mij dan weten.

Wat als ik verhinderd ben en niet kan komen?

Je kunt tot 48 uur voor de afspraak je massage datum veranderen of annuleren. Bel me dan of stuur een Whatsapp bericht 06 40075366.
Bij annulering binnen 48 uur van de sessie breng ik de kosten in rekening.

Bekkenmassage Jolijn Pelgrum klant gebreide trui

Your Body Knows 

Woorden die mijn sessies omschrijven: veilig, genieten, vrouwelijke energie, aarden, openen,  thuiskomen, stromen.

Je kunt direct je massage boeken via de knop hieronder óf een app sturen naar 06 4007 5366 als je nog vragen hebt.