Follow us to receive the latest news!
Follow us to receive the latest news!
<:optin-form-placeholder>
Cashew & Amandel Notenyoghurt
Ik kón hem niet meer bewaren tot mijn boek uitkomt. Deze notenyoghurt moeten jullie zo snel mogelijk proeven! Het is mijn nieuwe favoriete ontbijt, zo romig, smaakvol en vullend. Heerlijk na een yogales of uurtje hardlopen in de morgen. Sjoerd's bijnaam is Nootje, omdat hij altijd nootjes uit de potten pikt. Ik probeer de potten zo hoog mogelijk op de planken te zetten, maar dat helpt niks. Ik ging op zoek naar het perfecte ontbijt om de notenhonger te stillen. Zelf was ik altijd gek op Griekse of Turkse yoghurt, maar door deze plantaardige versie wordt dat verlangen meer dan goed gestild. Door het toevoegen van de limoen krijgt de notenyoghurt het zurige van de traditionele yoghurt. Dit ontbijt kun je zo meenemen naar je werk. Schep het in een glazen potje, verdeel er wat vers fruit over en neem een lepeltje mee. There you go! Cashew & Amandel Notenyoghurt 2 personen 1/2 cup cashewnoten, nachtje geweekt en afgespoeld 1/2 cup amandelen, nachtje geweekt en afgespoeld 2 medjouldadels 1 banaan 2 el kokosrasp 6 el plantaardige melk sap van 1 kleine limoen 1/2 tl vanillepoeder snuf zout pitjes van 1/2 granaatappel, om te versieren Doe cashewnoten, amandelen, medjouldadels, banaan, kokosrasp, plantaardige melk, limoensap, vanillepoeder en snuf zout in de keukenmachine. Laat ongeveer 2 minuten aanstaan tot een romige notenyoghurt ontstaat. Garneer met de granaatappelpitjes of ander vers fruit. YUM! De beloofde Stadsgids Amsterdam is druk in de maak en komt volgende week online. Heb een fantastische week!
Christine
op 03 Sep 2014Jolijn
op 04 Sep 2014Jolanda Jansen
op 03 Sep 2014Jolijn
op 04 Sep 2014Jade
op 03 Sep 2014Jolijn
op 04 Sep 2014Jack
op 03 Sep 2014Elsbet | La Vie Pure
op 03 Sep 2014Jose
op 03 Sep 2014Jolijn
op 04 Sep 2014Willy
op 10 Sep 2014Wieneke
op 24 Oct 2014Ellen van Os
op 07 Jan 2015Jolijn
op 09 Jan 2015Thea Brouwer
op 05 Dec 2014Jolijn
op 05 Dec 2014Kati
op 11 Dec 2014Sofie
op 01 Feb 2015Jolijn
op 04 Feb 2015Jessica
op 24 Feb 2015Thea Brouwer
op 15 Mar 2015Jolijn
op 02 Mar 2015Anique
op 13 Jun 2015Eten met geweten
op 07 May 2015Maud
op 21 Feb 2015Jolijn
op 02 Mar 2015Sangita
op 06 Feb 2016Sangita
op 06 Feb 2016Jolijn
op 08 Feb 2016Melk is goed voor elk? Pt. 2 - Tips & Trics - Eten met Geweten
op 27 Jan 2018