Choco & Coco IJsjes
Van sommige zaken in het leven word ik gewoon heel erg blij. Bijvoorbeeld van lange zomeravonden afsluiten met een ijsje. Dat doe ik zo nu en dan met het pure sorbet chocolade-ijs van IJscuypje, maar zelfgemaakt blijven ze toch het lekkerst (en gezondst). Hopelijk kan ik je daarvan overtuigen met deze Choco & Coco IJsjes! 6 ijsjes
400 ml volle kokosmelk 8 medjouldadels, ontpit 1 el ahornsiroop 1 rijpe avocado, ontpit 2 volle el (rauwe) cacaopoeder 1 tl vanillepoeder of essence IJsjesvorm voor 6 Meng in de blender de kokosmelk, dadels, ahornsiroop, avocado en het vanillepoeder tot een egale smoothie. Vul de ijsvormpjes voor de helft met de smoothie en zet in de vriezer voor 45 minuten. Meng de overige smoothie met het cacaopoeder. Haal de ijsvormpjes eruit en vul de andere helft met de chocoladesmoothie. Laat minimaal 6 uur opstijven.
X Jolijn
Anen
op 05 Jul 2016Jolijn
op 06 Jul 2016Petra
op 05 Jul 2016Jolijn
op 06 Jul 2016Debora
op 12 Jul 2016Jolijn
op 13 Jul 2016