Follow us to receive the latest news!
Follow us to receive the latest news!
<:optin-form-placeholder>
Linzen met Geroosterde Groenten & Tahindressing
Gelukkig 2015! Hebben jullie een leuke avond gehad? Wij wel. Thuis met een groepje vrienden met champagne, muziek en sterretjes. Het is natuurlijk maar een datum, 1 januari, maar het voelt toch altijd als een nieuw begin. De laatste dagen van het jaar heb ik nagedacht over welke kant ik op wil. Het is soms goed om te reflecteren en doelen te formuleren. Ik weet dat ik nooit al mijn doelen ga behalen en dat sommige plannen gaandeweg zullen veranderen. Maar ze geven op dit moment richting, waardoor ik naar iets moois toewerk. Als ik onderweg een zijstraat insla, dan zorgt dat voor leuke verrassingen. Een aantal van mijn doelen en wensen voor 2015 mijn boek uitbrengen (eerste proefversie in handen gehad!) roadtrip maken met Sjoerd naar Portugal 10 nieuwe hoepeltrucjes leren serie eigen yoga & voeding retreats opzetten massagecursus volgen volgende grote stap met Vegadutchie zetten. Daarover later veel meer! nog veel meer dansen! Wat zijn jullie doelen en wensen voor dit jaar? Deel ze hieronder om elkaar te inspireren. Linzen met Geroosterde Groenten & Tahindressing Dit recept heb ik al een paar keer gemaakt voor mezelf en vriendinnen. Het is zo smaakvol, simpel en vullend. Wissel de groenten af. Ik maakte het ook al een keer met knolselderij, pastinaak, zoete aardappel en rode kool en in plaats van de linzen zwarte rijst. Echt een aanrader ook! voor 2 personen 1 cup groene linzen, geweekt 2 middelgrote wortelen, in plakjes 2 zoete aardappels, in dobbelsteentjes 1 rode ui, in schijven 1/4 rode kool, in stukjes 1 el olijfolie zout en peper handje verse peterselie Dressing 1 flinke el tahin 1 el olijfolie 1 el edelgistvlokken 2 el water sap van 1/2 citroen Verwarm de oven voor op 225 graden en meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Kook de linzen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de groenten erop. Wrijf goed in met de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Rooster ongeveer 30 minuten tot de groenten zacht zijn. Verdeel over twee borden de linzen en groenten. Schep er een beetje dressing over en garneer met peterselie. Voeg naar smaak meer dressing toe.
Jose
op 03 Feb 2015Stella
op 07 Jan 2015Debora
op 09 Jan 2015Jolijn
op 09 Jan 2015Nadia
op 07 Jan 2015Judith
op 06 Jan 2015Jolijn
op 07 Jan 2015Sjoerd
op 07 Jan 2015Alexandra
op 06 Jan 2015Jolijn
op 07 Jan 2015Erika
op 06 Jan 2015Jolijn
op 07 Jan 2015Daniëlle / Eet Echt
op 06 Jan 2015Jolijn
op 07 Jan 2015Elsbet | La Vie Pure
op 06 Jan 2015Kirsten
op 11 Jan 2015Jolijn
op 13 Jan 2015Lucia
op 12 Jan 2015Jolijn
op 13 Jan 2015Lize van de Ven
op 15 Jan 2015Jolijn
op 21 Jan 2015