Rabarber & Aardbeien Smoothie
in Zomer
1 min. leestijd

Rabarber & Aardbeien Smoothie

smoothie rabarber
Vakantie! Man, wat hebben Sjoerd en ik gebikkeld de laatste maanden. Werkelijk alles stond in het teken van het nieuwe boek. En ik kan jullie vertellen: het wordt geweldig! Natuurlijk ga ik jullie binnenkort veel meer vertellen over het boek en een aantal sneak-peeks geven, maar eerst ga ik even helemaal in de chill mode op Zakynthos. We vliegen morgenochtend heel vroeg en gaan twee weken ontspannen. Denk aan: rondrijden op een brommertje, zwemmen, biertje drinken op het strand, lezen, in de hangmat liggen, veel Griekse olijven eten en wandelen in de natuur. Ik ben nu een aantal keer naar Griekenland geweest en in dit land kom ik altijd helemaal tot rust. Er is iets met de Griekse mensen, natuur en zee waardoor ik me altijd zo fijn voel daar. Ik neem mijn camera mee dus zal na afloop een uitgebreid blog schrijven met veel leuke adresjes. Zijn jullie er weleens geweest? Tips voor (vegan) tentjes zijn welkom! Natuurlijk laat ik jullie niet achter zonder een lekker vegan recept. Een paar weken geleden maakte ik voor het blog al deze fruitige rabarbercompote. Het blijkt dat je hier ook lekkere smoothies mee kunt maken. Deze rabarber & aardbeiensmoothie is perfect voor de komende warme & zonnige periode die er aankomt.
rabarber smoothie vegan

Rabarber & Aardbeien Smoothie

Voor 1 smoothie 2 rijpe bananen 5 grote aardbeien 2 el rabarbercompote 4 el havermout 2 el hennepzaad 1 tl macapoeder 1 tl vanillepoeder snuf zout 200 ml sojamelk Doe alles behalve 1 el rabarbercompote, 1 el hennepzaad en 1 aardbei in de blender en laat een romige smoothie ontstaan. Giet in een groot glas en roer de overige rabarbercompote er als een swirl doorheen. Snijd de aardbei in blokjes. Strooi de hennepzaadjes en aardbei erover. Maak jij deze rabarber & aardbeien smoothie? Superleuk als je het deelt via Instagram met de #vegadutchie tag! X Jolijn rabarber smoothie
Eline
Door

Eline

op 28 Apr 2017

Zakynthos ben ik ook geweest is erg leuk! Er is veel te doen, t is heel mooi en ook nog eens goedkoop :)

Jolijn
Door

Jolijn

op 28 Apr 2017

Leuk! Heb er zoveel zin in.

Marty
Door

Marty

op 18 May 2017

Thank you for sharing excellent intromafion. Your website is so cool. I am impressed by the info that you’ve on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles.

Reactie plaatsen

Zak dieper in je lijf