Vegan Pasta Rucolapesto
Simpel = Jolijn blij. Dus dook ik vandaag weer de keuken in voor een nieuw recept: vegan pasta rucolapesto! Jep, dit is een gerechtje dat je in minder dan 15 minuten op tafel hebt staan. En houd/hield je veel van kaas? Goed nieuws! Door de edelgistvlokken en walnoten heeft dit recept een beetje een parmezaan-achtige smaak. Ps. Budha (onze poes) vond het ook lekker, want ze likte beide bakjes leeg. Lunch of diner voor 2 personen 200 gram (glutenvrije) pasta 75 gram rucola 50 gram geroosterde walnoten sap van 1 citroen 2 el edelgistvlokken 2 el olijfolie 1/2 tl zout snuf zwarte peper Breng een pan water aan de kook en kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de rucola, walnoten, citroensap, edelgistvlokken, olijfolie, zout en peper in de keukenmachine en laat een pesto ontstaan. Proef of je hem zout genoeg vindt. Roer de pesto door de pasta en serveer! Ga je deze vegan pasta rucolapesto vandaag maken? Leuk als je me laat zien hoe het is geworden met de hashtag #vegadutchie!Liefs Jolijn
Op zoek naar een ander simpel pastagerecht? Check deze Pasta met Muntpesto & Broccoli.
Rebecca
op 09 Jun 2017Jolijn
op 19 Jun 2017Marjolijn
op 10 Sep 2016Jolijn
op 10 Sep 2016