5 vegan Kerstrecepten
Ik daag je uit! Tover dit jaar de allerlekkerste vegan kerstrecepten op tafel en overtuig zelfs de grootste vleeseter. Waarom? Omdat ik, en ik hoop ook jij, geloof in een liefdevolle Kerst voor alle levende wezens hier op deze aardbol. Vandaag werd ik online weer geconfronteerd met varkens die een hels leven hebben. Ik vermijd dit soort filmpjes vaak, omdat ik weet wat er gaande is en doe wat ik kan. Soms kijk ik toch, om het vuur in me nog eens extra aan te wakkeren. En dat deed het. Wat ik ook doe in deze wereld, ik zal altijd plantaardig blijven eten. Ik geloof in een vegan toekomst. Ik geloof in compassie en liefde. En niet alleen voor mensen. Waarom zouden we onszelf in godsnaam boven dieren plaatsen? Dieren willen net zoals mensen leven en genieten. Alleen omdat ze minder bewustzijn hebben dan mensen betekent niet dat wij het recht hebben ze op te sluiten in hokjes en daarna op te eten. Dieren zijn intelligente wezens die heel goed doorhebben wat er gaande is en reageren op zowel angst als liefde. Gelukkig komen er steeds meer geweldige vegan recepten, initiatieven en restaurants. Het tijdperk dat vegans met een blaadje sla werden geassocieerd is definitief voorbij. Kom maar door met de vegan mac n cheese, bananoffee en cauliflower steaks. Nog zoekend naar lekkere recepten voor de feestdagen? Ik help je vandaag op weg en deel 5 heerlijke vegan kerstrecepten met je van mijn favoriete blogs. Merry Xmas! 1. Ultimate Lentil Walnut Loaf van Ohsheglows
IMG_8051-2
2. Deluxe Butternut Macaroni 'N' Tease van My New Roots
SIMPLE-Shepherds-Pie-So-hearty-delicious-and-perfect-for-colder-months-vegan-GF-healthy
3. Christmas Bananoffee Pie van Lisa Goes Vegan
DSC03635-1024x683
4. Vegan Kerst Menu met Vegan Gehaktballetjes van Vegadutchie
vegan-kerst-menu-recept-gezond
5. Cauliflower Steaks with Mushroom Gravey van Vegan Richa
cashew-queso-cranberry-muffins-strawberry-bread-143-002
 
Reactie plaatsen

Zak dieper in je lijf