Mango Cashew Smoothie
Het is de maandag after. Gisteravond ben ik na een lang weekend in Domburg weer thuisgekomen. Het was een prachtig weekend met een leuke groep. Een weekend lang met 14 mensen die je niet kent is intens, maar het levert vaak bijzonder mooie momenten op. Als we na de workshop uiteindelijk met zijn allen aan tafel zitten te eten, als iemand zijn kwetsbare kant aan de groep laat zien of we in het eerste lentezonnetje in het gras liggen. De sterrenhemel in Zeeland is de helderste die ik ooit in Nederland heb gezien en de lucht is er zo vers dat je niet anders kan dan diep ademhalen. De kookgodin in me was goed gestemd en ik verwende de groep met geroosterde paprikasoep, groene quinoasalades met avocado en raw limecake. Nu is het weer maandag. Ook fijn, maar weer even wennen. De mailbox bestaat opeens weer, de administratie ligt op de loer en ik wil een blog maken. Maar ik ben ook best moe en heb zin om uit te rusten. Ik maak deze lekkere smoothie en we duiken samen op de bank. Hij blijkt zo lekker te zijn dat ik hem met jullie wil delen. De fotosessie verloopt niet helemaal naar wens, en ik besluit dat dat het onderwerp van mijn blog wordt. Dit is nou juist wat ik wil laten zien. De perfectie van de onperfecte waarheid. Heerlijk! Zullen we ophouden met alles 100% te willen doen? Meer menselijkheid tonen en de binnenkant op nummer 1 zetten en de buitenkant op nummer 2? Als je deze smoothie drinkt weet je dat het laatste waar is! Frisse Kokos & Mango Smoothie Voor 1 smoothie 200 ml kokosmelk 100 ml water 4 ijsklontjes handje mangostukjes 1 banaan 1 el chiazaad 1 el cashewpasta (of klein handje geweekte cashewnoten) 5 blaadjes basilicum Mix alle ingrediƫnten in de blender tot een romige smoothie.
Eliza
Door

Eliza

op 28 Mar 2014

Hoi Jolijn, Mag ik vragen welke kokosmelk je gebruikt? Ik heb al vaak in de supermarkt bij de kokosmelk staan kijken en dan zie ik dat daar ook e-nummers in zitten. Dit weerhoudt mij dan toch van kopen. De natuurwinkel is hier helaas ook niet om de hoek.

Reactie plaatsen

Zak dieper in je lijf